De theorie opleiding

Er zijn verschillende manieren om je de kennis van de verkeerstheorie eigen te maken. Autorijschool Van de Sanden biedt de volgende zelfstudie mogelijkheden:

Theorieboek van Verjo

Wij bieden de beste boeken op dit gebied aan. Deze boeken van Verjo zijn rijk geïllustreerd en laten de theorie “spreken” met veel praktijkvoorbeelden. Dit boek is in dezelfde heldere stijl geschreven als het RIS praktijkbegeleidingsboek en zij vullen elkaar perfect aan. Bij dit uitgebreide theorieboek krijg je ook een inlogcode voor online oefenexamens en thematrainingen.

Online met Itheorie

Deze zelfstudie is geheel online.

Het pakket bevat

  • de complete theorie online
  • oefeningen voor gevaarherkenning
  • praktijkinstructies
  • 50 volledige oefenexamens

Wij bieden zelf geen klassikale theorieopleiding, maar zullen je tijdens je theorie begeleiden waar nodig.

Het theoriecertificaat

Je theoretische kennis van de verkeersregels wordt getoetst middels het theorie-examenexamen bij het CBR. Als je slaagt krijg je het theoriecertificaat.
Het theoriecertificaat blijft 1,5 jaar geldig, dat wil zeggen: als je binnen deze tijd niet geslaagd bent voor het praktijkexamen, dan moet je helaas ook weer het theorie-examen opnieuw doen.
Pas als je het theoriecertificaat bezit mag je een tussentijdse toets (DT3) of het praktijkexamen doen. In tegenstelling tot het praktijkexamen, mag je het theorie-examen zelf aanvragen. Voor het theorie-examen kun je helaas niet meer bij de CBR locatie in Berkel-Enschot terecht. De dichtstbijzijnde locaties zijn Eindhoven en Breda.

Menu