De intake

Het valt soms niet mee om een goede rijschool te kiezen die ook bij jou past. Je kent ons misschien al een beetje via een kennis of via onze website. Kijk ook even naar Klantenvertellen, waar leerlingen een indruk geven van onze manier van rijles geven. Wij vinden het echter ook belangrijk dat je zelf ervaart wie we zijn. Een rijopleiding duurt een tijdje, dus is het wel fijn als er een ‘klik’ is. Zo’n eerste kennismaking noemen we een intake.

Tijdens deze intake krijg je een goede indruk van wie wij zijn en van de opleiding. Natuurlijk zullen we alle tijd nemen om vragen van jou en je ouders te beantwoorden. Als alles duidelijk is gaan we een uurtje rijden. Je eerste gevoel met de lesauto. Je leert ook al wat grondbeginselen aan, zodat je ook kunt ervaren hoe je instructeur les geeft.

Na deze eerste les heb je een aardige indruk over onze rijschool en je instructeur. We hopen dat het je bevallen is en dat je besluit om voor onze rijschool te kiezen. Deze intake duurt ongeveer 2 uur en is geheel gratis bij afname van een pakket.

Menu